Puncte Weight Watchers Ciocolata amara de desert 72% cacao Premium, Bucuria
Denumire originală: Ciocolata amara de desert 72% cacao Premium
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata amara de desert 72% cacao Premium, Bucuria" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 14.7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 41.3 g/100g | Carbohidraţi | 37.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9.3 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata amaruie, ciocolata amara, ciocolata neagra
Informaţii/ingrediente
masa de cacao, zahar pudra, cacao pudra, unt de cacao, emulgator lecitina, vanilina
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Ciocolata neagra 74% cacao, Jacquot (14.7 puncte WW)
masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina din floarea soarelui, aroma de vanilie - Ciocolata cu lapte din Alpi, cu umplutura de nuga si trufe cu portocale, Lindt (14.7 puncte WW)
- Ciocolata 70% cacao, Karina (14.7 puncte WW)
- Ciocolata neagra 70% cacao, Karina (14.7 puncte WW)
- Ciocolata cu caramel crocant, Ritter Sport (14.7 puncte WW)
Alimente similare
- Cacao amara, praf (8.4 puncte WW)
- Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta" (4.6 puncte WW)
Macerare Mixul din 8 componente se amesteca cu malai, suc de lamaie, de ananas si apa. Se lasa la macerat 24 de ore (vezi beneficiile macerarii cerealelor: http://www.slabute.ro/sanatatea-in-familie/7301-cereale-macerare-fermentare-incoltire.html) Se da prin blender ca sa se formeze o pasta ... - Desert light cu cacao (2.8 puncte WW)
Se pun ingredientele in blender. Se amesteca. Apoi se servesc intr-un bol cu fructe la alegere deasupra. - Desert dietetic cu iaurt, gelatina si cacao a la Anqutz (0.8 puncte WW)
se bat albusurile spuma. se prepara gelatina conform instructiunilor se amesteca iaurtul cu cacaoa si cu indulcitorul, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma si gelatina preparata si se da la rece - Desert South Beach faza I cu branza, cacao si frisca, Anorien (3.6 puncte WW)
Se amesteca branza cu cacaua si indulcitorul. Se pune putina frisca deasupra, iar peste frisca nuci macinate.