Puncte Weight Watchers Ciocolata de casa, by Dorutza
Denumire originală: Ciocolata de casa, by Dorutza
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata de casa, by Dorutza" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 8.9 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 16.4 g/100g | Carbohidraţi | 53.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 1.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 12.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 9.2 g/100g | |
Sodiu | 125.8 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata, ciocolata casa
Informaţii/ingrediente
- Zahar brut 100% natural, SanoVita, 250g
- Zahar brun, 100g
- Unt 65% grasime, Albalact, 105g
- Apa plata, 200ml
- Lapte praf integral 26% grasimi, Dr. Oetker
- Cacao, 50g
- Esenta de vanilie, 13g
- Esenta de rom, 4g
Descrierea producător/Mod de preparare
Laptele praf il amestecam cu cacaoa .
Punem apa la fiert cu zaharul. Amestecam pana se dizolva zaharul. Cand incepe sa fiarba siropul va face o spuma alba. Din acest moment in functie de cat fierbeti siropul asa va iesi ciocolata. Daca o vreti mai moale si "cauciucoasa" faceti un sirop subtirel. Daca vreti o ciocolata faramicioasa faceti un sirop gros, ca mierea aproape.
Cand siropul e gata, stingem focul si adaugam laptele praf in cateva transe, pana se omogenizeaza bine. Adaugam untul si esenta si amestecam bine.
Punem repede compozitia intr-o tava unsa cu unt si o nivelam cu dosul unei linguri pe care o inmuiem frecvent in apa rece, apoi presaram deasupra alunele. Sa le apasati sa intre bine in ciocolata.
Dupa ce s-a racit dati la frigider pana se intareste. Daca ati facut siropul subtire va trebui sa o lasati peste noapte sa se intareasca, daca insa ati facut siropul gros va dura doar 2-3 ore pana sa o puteti taia.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Prajitura cu cappuccino (8.9 puncte WW)
Blat: 7 oua 150 g zahar 150 g faina 2 plicuri cappuccino 100 g nuca prajita si macinata 1 plic praf de copt Crema: 225 g zahar 250 g unt 3 oua 5 plicuri cappuccino cu gust de alune Sirop: 5 lg zahar 200 ml apa Glazura: 250 ml frisca lichida nuca ... - Chec din migdale si alune de padure, by Tina (8.9 puncte WW)
Se amesteca oleagionasele macinate cu galbenusurile, taratele, apa pentru omogenizare, indulcitor apoi se incorporeaza albusurile Se lasa la cuptor pana se coace. - Biscuiti mic dejun, mayya (8.8 puncte WW)
Se amestecă premixul cu bicarbonatul de sodiu şi cu prunele tăiate bucăţele. Se bate untul spumă cu indulcitorul pudra(eu nu am avut am pus lichid cam 2 ligurite)până capătă o consistenţă cremoasă. Se adaugă ouăle, esenţa de ... - Rulou cu scortisoara (8.8 puncte WW)
- Prajitura cu rom si lichior de cafea (8.7 puncte WW)
Blat: 8 oua 10 lg zahar 8 lg faina 1 plic praf de copt Crema: 100 ml lichior de cafea 25 ml esenta de rom 200 g nuca 1 lingura pudra de roscove 200 g margarina 150 g zahar 150 g marmelada de caise Glazura: 1 plic glazura de ...
Alimente similare
- Inghetata de casa, by Dorutza (3.5 puncte WW)
- Ciocolata de casa (10.1 puncte WW)
Laptele praf il amestecam cu cacaoa . Punem apa la fiert cu zaharul. Amestecam pana se dizolva zaharul. Cand incepe sa fiarba siropul va face o spuma alba. Din acest moment in functie de cat fierbeti siropul asa va ... - Lasagna pui, by Dorutza (4.8 puncte WW)
sos bechamel - Se topeste untul pe foc mic intr-o craticioara. Se adauga faina si se amesteca bine pana obtinem o crema. Incepem sa adaugam laptele, incet amestecand mereu . Cand incepe sa aiba o consistenta mai groasa ... - Ciocolata preparata in casa (7.5 puncte WW)
Se pun intr-un vas pe foc apa, zaharul si margarina. Cand se formeaza siropul se stinge focul. Dupa ce s-a racit putin se adauga laptele praf si cacao,cernute in prealabil. Se adauga nucile si se pune intr-o tava ... - Ciocolata de casa roxanika (8.4 puncte WW)
260g lapte praf 100g zahar 30 cacao 30 alune de padure 150 margarina delma 150 apa plata