Puncte Weight Watchers Ciocolata neagra cu migdale intregi, Côte d'Or
Denumire originală: Feinherbe Schokolade mit ganzen Mandeln
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata neagra cu migdale intregi, Côte d'Or" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 12.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 36.5 g/100g | Carbohidraţi | 42 g/100g | |
Grăsimi saturate | 15.5 g/100g | Fibre | 8.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 40 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata amara, migdale
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Ciocolata neagra cu migdale intregi, Côte d'Or"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Ciocolata Bubbly, Milka (12.9 puncte WW)
- Ciocolata cu lapte, First Nice (12.9 puncte WW)
- substanță uscată de cacao minimum 30% - substanță uscată din lapte minimum 14% - poate conține urme de arahide, alune, nuci, migdale, grâu și ou. - Ciocolata cu zmeura si iaurt Amavel Duo, Milka (12.9 puncte WW)
- Ciocolata amaruie 54% cacao cu migdale intregi, Carrefour (12.9 puncte WW)
masa cacao, zahar, 25% migdale intregi, unt cacao, lecitina soia - Chocobloc Noir, Frey (12.9 puncte WW)
Alimente similare
- Ciocolata amaruie 54% cacao cu migdale intregi, Carrefour (12.9 puncte WW)
masa cacao, zahar, 25% migdale intregi, unt cacao, lecitina soia - Ciocolata cu migdale si portocale by Tina (13.9 puncte WW)
Se topeste ciocolata si se amesteca cu restul. Se pune in forme, se lasa la racit - Cheesecake cu ciocolata neagra a la Raluca (5.2 puncte WW)
Wasa se faramiteaza. Se pune pe foc mic intr-o oala cu fund gros untul, mierea si cacaoa. Se tine pana se topesc toate. Sosul rezultat se toarna peste wasa si se amesteca. Se pun intr-o forma cu ... - Ciocolata neagra, 72% cacao, fara zahar (11.7 puncte WW)
- Ciocolata, neagra, 45-59% cacao, in substanta uscata (12.7 puncte WW)