Puncte Weight Watchers Covrigei Mediteraneeni - sare Taralli, Alka
Denumire originală: Covrigei Mediteraneeni - sare Taralli
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Covrigei Mediteraneeni - sare Taralli, Alka" din categoria "Snack-uri".
Puncte Weight Watchers | 10 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 17.2 g/100g | Carbohidraţi | 69 g/100g | |
Grăsimi saturate | 4 g/100g | Fibre | 8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9.2 g/100g | |
Sodiu | 1900 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: sare, covrig, covrigi
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Covrigei Mediteraneeni - sare Taralli, Alka"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Snack-uri"
- Visine in ciocolata, Jutrzenka (9.9 puncte WW)
- Prajiturele, crackers in forma de animalute (includ arorut, biscuiti pentru ceai) (9.9 puncte WW)
- Alunite umplute cu crema de alune, Olla (9.9 puncte WW)
- Sesame sticks, Eti (9.9 puncte WW)
- Dinkel Cracker bio cu alac si susan, Alnatura (9.9 puncte WW)
felii de cereale si alac (78%), susan (9%), grasimi de palmier nehidrogenate*, sare de mare, faina de orz si malt*, drojdie, hidrogencarbonat de sodiu. Poate sa contina urme de alune, migdale, lapte si ou. * Ingrediente ...
Alimente similare
- Covrigei mini brezel cu sare (8 puncte WW)
- Covrigei cu tarate (9 puncte WW)
- Covrigei cu carne (4.5 puncte WW)
Mod de preparare: Se pun covrigeii in lapte sau apa, pana se inmoaie Se bat ouale Umpleti covrigeii cu pasta din carne tocata Treceti-le prin ou si prajite-le in tigaie. - Covrigei vanilati, Paulista (6.6 puncte WW)
faina alba de grau, grasimi vegetale hidrogenate, zahar, drojdie, sare iodata, extract de malt, aroma de vanilie, ameliorator din faina (antioxidant: acid ascorbic, enzime: alfa amilaza), emulgator (mono si digliceride ale acizilor grasi) - Covrigei brezel/Pretzel, tari, simpli, facuti cu faina imbogatita, nesarati (7.4 puncte WW)