Puncte Weight Watchers Cozonac cu nuca si stafide, Boromir
Denumire originală: Cozonac cu nuca si stafide
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Cozonac cu nuca si stafide, Boromir" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 9.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 19.8 g/100g | Carbohidraţi | 46.7 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 11.5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: stafide, cozonac, nuca
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Cozonac cu nuca si stafide, Boromir"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Cozonac cu cacao si rahat, Boromir (9.9 puncte WW)
Ingrediente: făină albă de grâu, apă, zahăr, grăsimi vegetale nehidrogenate Umplutură: de cacao (zahăr, albuş de ou, pesmet, cacao 1,1%, apă, aromă de rom, alcool etilic), rahat (20%), gălbenuş ou, sirop de zahăr ( glucoză fructoză), ... - Cozonac cu cacao, fulgi de ciocolata si glazura de ciocolata, Kathl (9.9 puncte WW)
- Il Panettone Chocolate Chips, Bauli (9.8 puncte WW)
- Cozonac cu cacao, Boromir (9.8 puncte WW)
Ingrediente: făină albă de grâu,apă, zahăr, grăsimi vegetale nehidrogenate Umplutură: de cacao (zahăr, albuş de ou, pesmet, cacao 1,1%, apă, aromă de rom, alcool etilic), gălbenuş ou, sirop de zahăr (glucoză fructoză), lapte praf degresat, emulgatori: ... - Torta D'Autore, Bauli (9.7 puncte WW)
Alimente similare
- Cozonac cu nuca (6.2 puncte WW)
Se amesteca drojdia cu 1 lingurita zahar si cu puţină apă caldă, se lasa amestecul la crescut, pe urma se adauga la faina. Galbenusurile si albusul se bat cu zaharul pana se topeste. Se amesteca toate ingredientele, ... - Cozonac cu nuca si cacao, de casa (8.3 puncte WW)
- Cozonac cu mac (9 puncte WW)
- Cozonac de post (6.2 puncte WW)
- Cozonac cu rahat (9.1 puncte WW)
Intr-un vas mai mare se pune faina, se face un loc la mijloc si se pune drojdia cu un pic de lapte caldut, zahar si faina. Se lasa 5-10 minute pana “creste”. Adaugati zaharul in lapte ...