Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers La galette des rois, TinAlexa

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers La galette des rois, TinAlexa

Denumire originală: La galette des rois

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "La galette des rois, TinAlexa" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 6.2 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 10.3 g/100g Carbohidraţi 34.4 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 11.8 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: desert, prajitura

Informaţii/ingrediente

ingredient pentru aluat

200gr faina integral tip 150

50 gr tarate de ovaz

200ml crema de soia sau smintina lejera (eu am pus iaurt 0%)

2 linguri de apa rece

Un pic de sare

ingrediente umplutura

125 gr pudra de migdale

50 gr fructoza

90 gr pireu de mere sau mere cu pere (fara zahar, daca aveti in casa si mai bine dati pe razatoare, eu am avut de pireu de mere fara zahar si fara conservanti)

Descrierea producător/Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se framinta alatul, aveti nevoie de o tava cu diametru 24cm, aluatul se inparte 2/3 si 1/3 partea mai mare este baza iar cea mica se pune peste umplutura.

Cind intindeti aluatul ajutati-va un pic cu faina integrala altfel se va lipi.

Ingredientele pentru umplutura se va amesteca apoi se pune peste aluatul asezat in tava (tava unsa cu un pic de ulei, umplutura sa fie mai pastoasa la mine a fost mai groasa deci puneti pireu mai mult)

Deasupra se pune aluatul si se face o inchizatura/legatura pe margine.( nu faceti bordura prea groasa

- 1 albus +1 lingura sirop de agave +1 lingura lapte de soia (se poate pune pina la 2 linguri vedeti voi) cu acest lichid se unge pe deasupra.

-cuptorul preincalzit la 200c placinata se tine la cuptor 35 minute.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Strudel cu branza si visine (6.2 puncte WW)
    1 pachet de foi de placinta  600 g visine fara samburi 700 g branza de vaca  4 oua  5 linguri de zahar  10 linguri pesmet 5 linguri de gris  1 plic zahar vanilat  ulei pt. uns foile
  2. Chec cu ovaz (6.2 puncte WW)
    5 oua 50g faina integrala de grau 50g fulgi de ovaz 30g curmale deshidratate 30g smochine confiate 70g fructoza 8g praf de copt
  3. Rulada cu banane a la Lauricius (6.2 puncte WW)
    Se faramiteaza biscuitii in robotul de bucatarie foarte fin. Se pregateste siropul (apa se pune la fiert cu zaharul, pliculetele de zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Daca vreti, la final, dupa ce totul s-a ...
  4. Cozonac cu nuca (6.2 puncte WW)
    Se amesteca drojdia cu 1 lingurita zahar si cu puţină apă caldă, se lasa amestecul la crescut, pe urma se adauga la faina. Galbenusurile si albusul se bat cu zaharul pana se topeste. Se amesteca toate ingredientele, ...
  5. Biscuiti copti, cu scortisoara by Tina (6.2 puncte WW)
    Se amesteca toate, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Rezulta 200g, 4 portii

Alimente similare

  • Bagel New Yorkais, TinAlexa (8.3 puncte WW)
    a) a) amestecati : faina+taratele de ovaz+sareab) b) amestecati : 1 albust+fructoza+uleiul+drojdia +apa caldutaSe amesteca A cu B si se incepe framintarea, daca aluatul se lipeste se mai pune un pic de fainaSe acopere cu ...
  • Biscuiti cu nuca de cocos a la TinAlexa (7.7 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele, se formeaza bilute se pun in tava, pe tava se pune o hartie de copt. Se coace la 180C pentru 15 minute atentie sa nu se arda. Ca sa fie Gp se foloseste nuca ...
  • Branza fina La Galette de Payson Breton (7.6 puncte WW)
    lapte pasteurizat, sare 1.2%, fermenti, coagulant, coloranti: annatto

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: