Puncte Weight Watchers Jambon presat din piept de pui, Aldis
Denumire originală: Jambon presat din piept de pui
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Jambon presat din piept de pui, Aldis" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 7.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 21 g/100g | Carbohidraţi | 3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 16 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: jambon aldis, jambon pui, jambon presat pui
Informaţii/ingrediente
piept de pui 60%, amidon din cartofi, proteine din soia, apa, sare, condimente, arome, zaharuri, stabilizatori: polifosfati de sodiu, agent de ingrosare: caragenan, antioxidant: acid ascorbic, ascorbat de sodiu, antiaglomerant: fosfat de calciu, corectori de aciditate: citrat de sodiu, acetat de sodiu, potentiator de aroma: glutamat monosodic, conservanti: nitrit de sodiu, nitrat de sodiu
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne si piele, gatita, prajita, cu aluat (7.2 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne rosie, carne si piele, gatita, prajita, pane (7.1 puncte WW)
- Carne presata pui conserva, Lupack (7.1 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), spata, carne macra, gatita, prajita (7 puncte WW)
- Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne si piele, cruda (6.9 puncte WW)
Alimente similare
- Carnacior presat de curcan (7.6 puncte WW)
- Carne de vitel (manzat), piept, jumatate de piept, fara os, carne si grasime, gatit, innabusit (7.2 puncte WW)
- Carne de vitel (manzat), piept, cap de piept, fara os, carne si grasime, gatit, innabusit (6.1 puncte WW)
- Omleta cu cascaval si jambon (5.5 puncte WW)
- Jambon de pui fiert, calitate superioara (1.9 puncte WW)