Puncte Weight Watchers Carne presata pui conserva, Lupack
Denumire originală: Lupack luncheon
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne presata pui conserva, Lupack" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 7.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 21 g/100g | Carbohidraţi | 8.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 10.5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: carne, pui, carne pui
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne presata pui conserva, Lupack"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne rosie, carne si piele, gatita, prajita, pane (7.1 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), spata, carne macra, gatita, prajita (7 puncte WW)
- Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne si piele, cruda (6.9 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), pulpa de pui superioara, carne si piele, gatita, prajita, cu aluat (6.9 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripioara, carne si grasime, gatita, la rotisor, asezonata (condimentata) (6.9 puncte WW)
Alimente similare
- Sunca presata (8.7 puncte WW)
- Salata fusilli cu sunca presata de curcan (2.9 puncte WW)
Se fierb fusilli si dupa racire se amesteca cu sunca, rosiile, ardeii si castravetii (toate taiate felii subtiri). Maioneza de casa se amesteca cu smantana, sare si piper si cu sosul obtinut se amesteca fusili si ... - Rosii la tigaie cu ceapa, branza, masline si sunca presata (3 puncte WW)
- Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg) folosit la friptura, carne slaba, carne macra, gatita, la cuptor, fripta (3.4 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne slaba, carne si piele, gatita, prajita, pane (5.9 puncte WW)