Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Malai extra degerminat, SamMills

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Malai extra degerminat, SamMills

Denumire originală: Corn flower

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Malai extra degerminat, SamMills" din categoria "Cereale".

Puncte Weight Watchers 7.1 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 1 g/100g Carbohidraţi 78 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 7 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: malai

Informaţii/ingrediente

 

 

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"

  1. Faina alba superioara 000, pentru prajituri, Grania (7.1 puncte WW)
    Ingrediente: faina alba superioara 000, gluten, enzime (amilaze si hemicelulaze).
  2. Malai extra, Proxy, Arpis (7.1 puncte WW)
  3. Faina integrala de grau, Sano Vita (7.1 puncte WW)
  4. Faina de grau, macinis integral (7.1 puncte WW)
  5. Faina alba superioara din grau 000 ideal pentru patiserie si cozonac, Arpis (7.1 puncte WW)

Alimente similare

  • Turta cu malai (3 puncte WW)
    Intr-un castron mediu se amesteca bine faina de grau, malaiul si praful de copt. Se adauga apa apoi ouale batute spuma, si se mesteca lent. Se toarna in tava, curatind bine de aluat peretii castronului. Se ...
  • Malai grisat (7.2 puncte WW)
  • Malai, conservat, galben (1 puncte WW)
  • Briose, din malai, tip toast (7.5 puncte WW)
  • Mamaliga din malai Riva (2.2 puncte WW)
    Se pune apa la fiert cu sarea. Cand fierbe apa se adauga malaiul si se amesteca bine, sa nu faca cocolosi. Din 35 gr. malai si 100 ml apa rezulta 100 gr. mamaliga. Pofta buna.

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: