Puncte Weight Watchers Musli crocant tropical, Fitella
Denumire originală: Musli crocant tropical
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Musli crocant tropical, Fitella" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 8.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 12.5 g/100g | Carbohidraţi | 67.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.1 g/100g | Fibre | 6.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 33.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 8 g/100g | |
Sodiu | 200 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: musli, musli tropical
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Musli crocant tropical, Fitella"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Musli Wiosenne marzenie, Lubella (8.4 puncte WW)
- Musli cu ciocolata clasic Vitalis, Dr. Oetker (8.4 puncte WW)
- Cereale musli crocante cu stafide (8.4 puncte WW)
- Cereale Nesquik Duo cu ciocolata si vanilie, Nestle (8.4 puncte WW)
- Cereale crocante si expandate Choco Puffs, cu pudra de cacao indulcita, Goody (8.3 puncte WW)
Alimente similare
- Cocktail tropical Adorama (1.6 puncte WW)
Pentru o portie de 200 ml cocktail din sucuri naturale: 45 ml suc de mandarine, 30 ml suc de portocale, 20ml suc de lamaie lime, 60 g avocado, 40 ml suc de grapefruit, 5 g ... - Nespole, fruct tropical (0.6 puncte WW)
- Dulciuri, bomboane Skittles Tropical, Mars SnackFood US (8.5 puncte WW)
- Baton bio crocant cu susan, Schok's (11.8 puncte WW)
Batoanele de susan Schock sunt nu numai deliciose dar contin si multe elemente nutritive valoroase, grăsimi, proteine, vitaminele E, B1, B2, B6, acid folic, magneziu şi calciu aducand o contribuţie importantă alimentatiei de zi cu ... - File de merluciu pane, crocant (4.4 puncte WW)
se taie fileurile de merluciu in bucati porivite, se condimenteaza cu condiment special pentru peste (sau sare si piper dupa gust) se scufunda fileurile in amestecul format din iaurt si ou, se tavalesc prin amestecul ...