Puncte Weight Watchers Nectar de visine si cirese cu pulpa si zahar, Vita Orhei-Vit
Denumire originală: Nectar de visine si cirese cu pulpa si zahar
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Nectar de visine si cirese cu pulpa si zahar, Vita Orhei-Vit" din categoria "Sucuri".
Puncte Weight Watchers | 1.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0 g/100g | Carbohidraţi | 16 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 0.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 0 g/100g | |
Sodiu | 13 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pulpa, zahar, nectar, visine, cirese
Informaţii/ingrediente
Piure de visine 35%; piure de cirese 35%; sirop de zahar.
Descrierea producător/Mod de preparare
Continut de fructe minim 65%. Produs omogenizat si pasteurizat.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Sucuri"
- Suc de ananas, fara zahar, Cappy Premium, Cappy (1.1 puncte WW)
Ingrediente: suc de ananas, stabilizator pectina. Nu contine conservanti. - Suc de struguri 100% natural, Gustos, Orhei-Vit (1.1 puncte WW)
- Suc Rodie de Persia, Santal (1.1 puncte WW)
Apa, suc de rodii, suc de mere, zahar, acidifiant: acid citric, coloranti: antociani si tartrazina, arome. - Nectar de Pere, Santal (1.1 puncte WW)
Piure de pere, apa, zahar, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid L-ascorbic. - Nectar de Capsuni si Banane, Prigat (1.1 puncte WW)
Alimente similare
- Nectar de visine (1.3 puncte WW)
- Fructe, amestec (piersica, cirese, visine, zmeura, strugure), congelate, indulcite (1.6 puncte WW)
- Gem de cirese bio fara adaos de zahar (2.5 puncte WW)
Ciresele se pun la fiert cu apa la foc mic si se lasa sa fiarba pana scade apa. Este delicios si fara adaos de zahar - Gem visine fara zahar, cu fructoza a la That (3 puncte WW)
Se scot samburii visinelor, se amesteca cu fructoza, se lasa pana se topeste fructoza si se da la fiert 40 min. Gelfixul se amesteca cu putina apa calduta, se amesteca pana se omogenizeaza, se adauga in ... - Spuma delicioasa de visine, fara zahar by Didi (1.2 puncte WW)
Punem visinele la blender. Iaurtul il ametecam cu gelatina preparata dupa intructiunile de pe plic si il amestecam cu visinele. Adaugam galbenusul batut spuma si indulcitorul cu esenta. Punem in forme si dam la rece.