Puncte Weight Watchers Paine IG mic, Slabesti Mancand
Denumire originală: Paine IG mic
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine IG mic, Slabesti Mancand" din categoria "Paine".
Puncte Weight Watchers | 4.4 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 4.2 g/100g | Carbohidraţi | 29.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.8 g/100g | Fibre | 11.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 18.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine, mic
Informaţii/ingrediente
faina integrala de greu, proteina de soia, faina de soia, fibre vegetale, tarate de greu, gluten si enzime
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"
- Paine cu tarate si faina graham, feliata Franzela Familiei, Silueta (4.3 puncte WW)
- Paine cu tarate, Vel Pitar (4.3 puncte WW)
- Paine (integrala) cu ulei de masline 1.1%, Bimbo (4.3 puncte WW)
- Paine neagra, bogata in fibre, fara coloranti, Pan Group (4.3 puncte WW)
- Paine toast integral, Vita Star (4.3 puncte WW)
Alimente similare
- Paine Slabesti Mancand a la Uca (4 puncte WW)
Toate ingredientele se baga la masina de paine - Taitei din faina "Slabesti Mancand", IG mic (6.3 puncte WW)
Se maesteca bine oul si faina, se intinde o foaie cat mai subtire, se taie taiteii in modul dorit si se lasa la uscat pe hartie. Se pastreaza in punga sau cutie de hartie/ carton. - Aluat Pizza din faina "Slabesti Mancand", IG mic (5.9 puncte WW)
Se dizolva drojdia uscata in apa calduta si fructoza si se lasa timp de 20 de minute. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Se pune faina intr-un bol, se pun ouale si amestecul de drojdie Se amesteca bine, ... - Clatite glucidice cu faina slabesti mancand (3 puncte WW)
Se amesteca ingredientele. Se prajesc in tigaie. - Paine Slabeste Mancand, mayya (4.3 puncte WW)
Am facut maiaua din drojdie, indulcitor, apa calduta si faina, am lasat 15 minute la dospit dupa care am format un aluat potrivit din restul ingredientelor, l-am acoperit cu o folie de platic si l-am ...