Puncte Weight Watchers Paine integrala, Dobrogea
Denumire originală: Paine integrala
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine integrala, Dobrogea" din categoria "Paine".
Puncte Weight Watchers | 4.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 1.3 g/100g | Carbohidraţi | 43 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 8.8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine integrala, paine dobrogea
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine integrala, Dobrogea"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"
- Painea Brutarului neagra, Lidl (4.6 puncte WW)
Faina neagra de grau, apa, drojdie de panificatie, sare iodata(1.3%), ulei vegetal, ameliorator de panificatie(enzime, antioxidant: acid ascorbic; emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi). Produsul contine gluten din grau. - Paine integrala cu seminte, LIdl (4.6 puncte WW)
- Paine neagra, Painea Brutarului (4.6 puncte WW)
Faina neagra de grau, apa, drojdie de panificatie, sare iodata (1.3%), ulei vegetal, ameliorator de panificatie (enzime, antioxidant: acid ascorbi; emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi). - Paine de secara, Montreal Kosher (4.6 puncte WW)
Paine feliata circa 28g/felie - Paine alba, Neptun (4.6 puncte WW)
Alimente similare
- Paine integrala neagra bio (3.9 puncte WW)
- Paine integrala de casa (4.6 puncte WW)
- Paine integrala VentoFreddo (5.6 puncte WW)
Ingrediente: faina de grau integrala-320 gr, fulgi de ovaz 50 de gr, drojdie uscata 15 gr, sare o lingurita, apa calda o cana. Se topeste drojdia in apa calduta, se toarna peste faina, se adauga apa ... - Paine integrala cu seminte (4.3 puncte WW)
- Paine integrala cu tarate (5.3 puncte WW)
Intr-un bol mare se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu sarea, si otetul. Se dauga treptat faina. Se adauga uleiul si se continua framantarea. Se pune la dospit pentru o ora.Se pune aluatul in tavi si ...