Puncte Weight Watchers Paine Integrala la forma, feliata, Dobrogea
Denumire originală: Paine cu faina dietetica la forma, feliata
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine Integrala la forma, feliata, Dobrogea" din categoria "Paine".
Puncte Weight Watchers | 5.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 2.2 g/100g | Carbohidraţi | 45.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7.8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine feliata, paine integrala
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine Integrala la forma, feliata, Dobrogea"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"
- Paine de secara integrata extrudate, Linea Natura (5.1 puncte WW)
- Paine semi feliata, Respicom (5.1 puncte WW)
- Paine, Paõ Saõ (5.1 puncte WW)
Amestec de faina de (faina de grau T 60, faina de secara T 70, fulgi de ovaz, seminte de floarea soarelui, seminte de in, gluten de grau, soia, extract de ulei de peste bogat in ... - Chifle hamburger, Mercadona (5.1 puncte WW)
- Paine neagra cu secara, feliata, Boromir (5.1 puncte WW)
Alimente similare
- Paine biscotata, feliata, integrala (7.1 puncte WW)
- Paine bulgareasca feliata din faina alba, Velpitar (0 puncte WW)
faina de grau alba, apa, drojdie, sare iodata, conservanti: propionat de calciu, acid sorbic, otet alimentar. Contine: gluten - Paine integrala VentoFreddo (5.6 puncte WW)
Ingrediente: faina de grau integrala-320 gr, fulgi de ovaz 50 de gr, drojdie uscata 15 gr, sare o lingurita, apa calda o cana. Se topeste drojdia in apa calduta, se toarna peste faina, se adauga apa ... - Paine integrala (Franta) (4.7 puncte WW)
- Paine integrala cu tarate (5.3 puncte WW)
Intr-un bol mare se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu sarea, si otetul. Se dauga treptat faina. Se adauga uleiul si se continua framantarea. Se pune la dospit pentru o ora.Se pune aluatul in tavi si ...