Puncte Weight Watchers Paste penne rigate, Arpis
Denumire originală: Paste penne rigate
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paste penne rigate, Arpis" din categoria "Paste".
Puncte Weight Watchers | 7.1 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 1.1 g/100g | Carbohidraţi | 72 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 10 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: penne
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paste penne rigate, Arpis"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paste"
- Spaghete Tiradell, Lidl (7.1 puncte WW)
- Fidelini paste fainoase, Carrefour (7.1 puncte WW)
100g paste, 1 l apa, 10 g sare, se fierb 1-2 min - Spaghete, Fine Food (7.1 puncte WW)
- Macaroane, Noe (7.1 puncte WW)
- Csaladi szarazteszta penne (paste fainoase) (7.1 puncte WW)
fierbeti apa din belsug,adica de cel putin 10 ori mai multa apa decat cantitatea de paste,puneti pastele si adaugati sare(puneti pastele in cel putin 5 l de apa in clocot si adaugati sare).dupa ce apa ...
Alimente similare
- Csaladi szarazteszta penne (paste fainoase) (7.1 puncte WW)
fierbeti apa din belsug,adica de cel putin 10 ori mai multa apa decat cantitatea de paste,puneti pastele si adaugati sare(puneti pastele in cel putin 5 l de apa in clocot si adaugati sare).dupa ce apa ... - Penne all'Arrabbiata (5.5 puncte WW)
- Penne San Marco (5.2 puncte WW)
Penne (150g) Piept pui maruntit (50g) Ciuperci (50g) Sos tomat (50g) Parmezan (30g) - Penne cu ton, anca0308 (3.5 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele. Se adauga sare si piper dupa gust - Penne cu piept de pui si dovlecei (3 puncte WW)
Se caleste usor ceapa in ulei, se adauga dovlecelul taiat cuburi, sare, piper si nucsoara, apoi se fierbe acoperit pana se inmoaie legumele. Se adauga pipetul de pui taiat cubulete si fiert separat. Se lasa 5 minute ...