Puncte Weight Watchers Pate taranesc de ficat din Ardeni, Delhaize
Denumire originală: Pate de campagne ardennais
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pate taranesc de ficat din Ardeni, Delhaize" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 8.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 27 g/100g | Carbohidraţi | 5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 12.3 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pate, ficat, pate taranesc
Informaţii/ingrediente
ficat de porc (29%), slanina porc, carne porc (22%), apa, ceapa, sare, oua, dextroza, emulgator (E 472C), arome, agent de afanare (E 410), antioxidant (E 301), conservant (E 250)
Descrierea producător/Mod de preparare
contine ou
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Pate Sibiu rata integral, Scandia (8.4 puncte WW)
- Pate Praga din carne, OdesProductComplex (8.4 puncte WW)
ficat de porc 42%, carne de porc 40%, oua de gaina 5%, lapte de vaca uscat, ceapa proaspata, sare de bucatarie, amidon de cartofi, piper negru macinat - Pate ficat pui, Unicarm (8.2 puncte WW)
Ingrediente: ficat pasare 20%, grasime animala, supa carne pasare, tesut conjuctiv, proteina animala, sare, condimente, antioxidanti si conservanti. - Leberkäse Original Bayerischer, Ponnath (8.1 puncte WW)
- Pate sibiu gasca integral, Scandia (8.1 puncte WW)
Alimente similare
- Pate de ficat gras, conservat (pate din ficat de gasca), afumat (12.9 puncte WW)
- Pate de ficat de pui (5.1 puncte WW)
- Pate ficat pui a la Tinky (3.7 puncte WW)
Se fierbe ficatul, dupa care se pune intr-un vas impreuna cu galbenusurile fierte, mustarul, iaurtul si se amesteca cu blendereul pana devine o paste omogena. Se condimenteaza dupa gust. - Pate de ficat de pui a la Ioana (5.8 puncte WW)
- Pate din ficat de pui, VAmedeea (7.2 puncte WW)
Se pun la fiert ficateii impreuna cu ceapa si patrunjelul. Cand sunt gata se scurge zeama in alt recipient, iar ficateii si legumele se amesteca cu untul si 3-4 linguri din apa in care au ...