Puncte Weight Watchers Piept curcan cu ierburi aromatice, Aequilibrium
Denumire originală: Petto di tacchino all'erbete
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piept curcan cu ierburi aromatice, Aequilibrium" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 2.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 1.5 g/100g | Carbohidraţi | 5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.5 g/100g | Fibre | 0.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 16.5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: curcan, piept, ierburi
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Piept curcan cu ierburi aromatice, Aequilibrium"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Sunca (Prosciutto) de curcan pentru toast, Twinner (2 puncte WW)
piept curcan 97%, sare, proteine vegetale hidrolizate, stabilizanti, antioxidanti. Produs confectionat in atmosfera protejata (vid). - Piept de curcan la cuptor, Aia Equilibrium (1.9 puncte WW)
- Carne de curcan si zeama (sos), congelate (1.6 puncte WW)
- Piept curcan Fibra si Omega 3, Casademont (1.2 puncte WW)
Alimente similare
- Piept de pui cu ierburi aromatice, by Riss (3.3 puncte WW)
Pieptul de pui se taie felii se condimenteaza cu sare, piper si usturoi. Rozmarinul si oregano se toaca marunt si se pun peste pui. Se da la cuptor pana e gata. - Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice (4.7 puncte WW)
Casul de amesteca cu usturoiul pisat, busuiocul, cimbrul si jumatate de lingurita de sare. Se face un "buzunar" in pieptul de pui si se introduce umplutura, si se preseaza carnea astfel incat sa se inchida "buzunarul". Se ... - Carne de curcan, toate clasele (de curcan), piept, carne si piele, gatit la cuptor, fript (4.4 puncte WW)
- Carne de curcan, curcan tanar, piept, carne si piele, gatit la cuptor, fripta (4.4 puncte WW)
- Carne de curcan, toate clasele (de curcan), piept, carne si piele, crud (3.7 puncte WW)