Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Piure de spanac (la punga), Iglo

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Piure de spanac (la punga), Iglo

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piure de spanac (la punga), Iglo" din categoria "Legume".

Puncte Weight Watchers 1.4 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 2.7 g/100g Carbohidraţi 6 g/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Proteine 2.7 g/100g
Sodiu 0 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: spanac iglo, piure spanac iglo

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Piure de spanac (la punga), Iglo"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Legume"

  1. Spanac congelat, Iglo (1.3 puncte WW)
  2. Piure de spanac Minis, Iglo (1.3 puncte WW)
    Spanac, cremă (8%), ulei vegetal, făină de grâu, lapte praf, sare comestibilă (lactoză), amidon alimentar, zahăr, condimente
  3. Spanac usor condimentat, cu smantana, Green Grocer's (0.9 puncte WW)
  4. Baby spanac, 365 (0.8 puncte WW)
  5. Spanac congelat, cubulete, Buitoni (0.8 puncte WW)

Alimente similare

  • Piure de spanac cu iaurt (0.7 puncte WW)
    Se opareste spanacul pana se inmoaie. Se strecoara de apa si se paseaza. Se pune uleiul in tigaie / wok si se caleste putin spanacul. se adauga iaurtul si laptele si se mai lasa putin ...
  • Mancare/Piure de spanac a la Damone (1 puncte WW)
    Se fierb toate ingredientele, usturoiul se adauga spre sfarsitul prepararii.
  • Mancare pentru copii, legume, spanac, pasta/batut, piure/pasat (0.5 puncte WW)
  • Cartofi la punga taranesti, azra (1.4 puncte WW)
    se taie cartofii felii, dovleceii se taie cuburi si se pun in punga cu restul ingredientelor. se baga la cuptor pentru 30-40min
  • Spanac a la Gea (1.1 puncte WW)
    Se fierbe spanacul si se stoarce, apoi se toaca. Separat se caleste usturoiul intr-o lingura de ulei. Cand usturoiul este calit se adauga spanacul peste. Separat se prepara rantasul din faiana alba cu cateva polonice ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: