Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Placinta cu mere Lorellei

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Placinta cu mere Lorellei

Denumire originală: Placinta cu mere

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Placinta cu mere Lorellei" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 3.5 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 0.7 g/100g Carbohidraţi 42 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 3.7 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: placinta, placinta mere, tarta, tarta mere

Informaţii/ingrediente

  • 380 g mere
  • 55 g indulcitor
  • 60 g scortisoara
  • 230 g foi placinta

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Placinta cu varza la cuptor by Moni & Aly (3.2 puncte WW)
    se face un aluat, care se lasa la dospit 30 min, apoi se imparte in 2 parti, o parte se aseaza in tava peste care se pune varza calita, apoi celalta parte de luat ( ...
  2. Placinta dovleac (3.1 puncte WW)
    Pentru foi: 800g faina 70g ulei putina sare Pentru umplutura: 2kg dovleac 70g ulei scortisoara 110g zahar zahar vanilat rom Din toata compozitia iese mai mult de o tava. Pentru mai putina placinta modificati cantitatile! Este delicioasa! Pofta buna!
  3. Placinta cu varza dulce a la Anomar (3 puncte WW)
  4. Placinta cu ciuperci si ficatei de pui (3 puncte WW)
    Pentru aluat pregatesti asa: Dizolvi drojdia in apa calduta cu 1 lingura de faina si un sfert de lingurita de zahar si lasi maiaua sa creasca 10 minute. O torni apoi peste faina si presari un ...
  5. Placinta cu cartofi si branza, alinutza656 (2.9 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: