Puncte Weight Watchers Prajitura cu vanilie si fructoza Ileana, Fox Foods
Denumire originală: Prajitura cu vanilie si fructoza Ileana
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Prajitura cu vanilie si fructoza Ileana, Fox Foods" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 5.4 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 9.6 g/100g | Carbohidraţi | 31.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 4.7 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: tort
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: faina, oua, grasime vegetala, arome de vanilie, fructoza, ciocolata, frisca fara zahar
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Amandina (5.3 puncte WW)
- Tartine cu caise Club 4-10, Coop (5.3 puncte WW)
- Prajitura cu lamaie si fructoza Mihaela, Fox Foods (5.2 puncte WW)
Ingrediente: faina, oua, grasime vegetala, aromab de lamaie, fructoza, ciocolata pentru glazura, frisca fara zahar - Rulada cu umplutura de mac, Stapinul Mesei (5.2 puncte WW)
faina calitatea superioara, zahar, sare iodata, drojdii, mac, ulei, concentrat pentru aluat dulce "Sucre Pain". - Tortina fructe si fibre, Coop (5 puncte WW)
Alimente similare
- Prajitura casei cu vanilie si gem de caise (9.6 puncte WW)
- Prajitura cu crema de vanilie si prune (5.5 puncte WW)
Foi: 700 g faina 200 g zahar pudra 250 g unt 1 lingura rasa scortisoara 1 lingurita rasa bicarbonat sodiu 1 ou 250 g smantana putin lapte Crema de vanilie: 400 ml lapte 6 galbenusuri 200 g zahar 4 linguri faina 2 linguri amidon ½ pastaie vanilie 250 ml frisca Crema de ... - Prajitura, galbena, preparata obisnuit, cu glazura de vanilie (8.6 puncte WW)
- Fructoza (8 puncte WW)
- Pancakes cu fructoza (4 puncte WW)
Mod de preparare: Intr-un vas se pun ouale, faina, praful de copt, fructoza, laptele, esenta de vanilie si se bat cu mixerul, pana compozitia devina omogena. Am folosit tigaie de teflon ca sa nu fie nevoie ...