Puncte Weight Watchers Sirop de agave Bio, Biorganik
Denumire originală: Agave Sziryp
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Sirop de agave Bio, Biorganik" din categoria "Alte alimente".
Puncte Weight Watchers | 6.3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.9 g/100g | Carbohidraţi | 75 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 0 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: sirop, agave
Informaţii/ingrediente
inlocuitor de miere si zahar
continut: sirop de agave* (*provin din agricultura biologica). siropul de agave este un concentrat din seva vegetala a plantei agave care creste in zonele tropicale si subtropicale. se foloseste la prepararea urmatoarelor produse: biscuiti, batoane musli, sosuri, iaurturi, deserturi si lapte vegetal, inghetata, cereale, tofu, siropuri si bauturi.
tara de provenienta UE
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Alte alimente"
- Sirop de agave Bio 100% organic, Allos (6.2 puncte WW)
- Sirop de agave bio, Alnatura (6.1 puncte WW)
- Grafschafter Bio (5.7 puncte WW)
- Sirop de agave bio Raw Blue, Wholesome (5.7 puncte WW)
- Indulcitor, utilizare la masa, fructoza, lichida (5.6 puncte WW)
Alimente similare
- Mar copt cu sirop de agave (0.8 puncte WW)
Merele se spala si li se fac gropite, cu un cutit, pe ambele parti. Se aseaza pe un platou cu hartie de copt. In gropita se toarna sirop de agave, se presara scortisoara. Se dau la cuptor, se ... - Cheesecake cu sirop de agave si curmale (2.3 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele bine, se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor, pentru ~ 1 ora, foc mediu. Se serveste rece. - Budinca de cocos, cu sirop de agave (1.8 puncte WW)
- Tarta cu urda si sirop de agave (4.2 puncte WW)
- Biscuiti de ovaz cu cacao si sirop de agave "Slabuta" (5.4 puncte WW)
Fulgii de ovaz se amesteca cu taratele de ovaz si stafide si se acopera cu apa, lasandu-se la inmuiat vreo 4 ore. Dupa, se amesteca cu esenta de vanilie si cea de migdale, cacao si sirop ...