Puncte Weight Watchers Sos pesto alla genovese, Buitoni
Denumire originală: Pesto alla Genovese
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Sos pesto alla genovese, Buitoni" din categoria "Sosuri".
Puncte Weight Watchers | 13.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 48 g/100g | Carbohidraţi | 8.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 6.8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: sos, sos pesto
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Sos pesto alla genovese, Buitoni"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Sosuri"
- Sos Tartar, Vita Star (13.8 puncte WW)
- Pesto cu busuioc proaspat, Fontaine Sante (13.8 puncte WW)
- Sos/dressing pentru salata, sos ranch, comercial, obisnuit (13.8 puncte WW)
- Sos/dressing pentru salata, sos din branza cu mucegai sau branza Roquefort, comercial, obisnuit (13.7 puncte WW)
- Sos de maioneza 100% vegetal, Don Gustosso (13.7 puncte WW)
ulei (50%), apa, otet alimentar, zahar, sare iodata, mustar, amidon din porumb, praf de oua (0.5%),proteina din lapte, agentii de ingrosare (guma xantan, guma guar, E466), acidifiant (acid citric), conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de ...
Alimente similare
- Sos alla Amatriciana (4.5 puncte WW)
- Paste cu sos alla Amatriciana (2.5 puncte WW)
- Pasta alla carbonara (4.2 puncte WW)
- Ardei umpluti cu carne si ciuperci alla VentoFreddo (1.9 puncte WW)
Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata, oul , sare, piper, ciupercile maruntite, condimentele, se umplu ardeii f bine, se pune capac din felii de rosii(eu am pus capacelele ardeilor), se aseaza intr-o oala, se ... - Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte alla VentoFreddo (0.6 puncte WW)
Se fierbe carnea,ceapa,lintea si ciupercile,cand carnea e aproape fiarta se adauga ardeii taiati bucati,rosiile cuburi,pasta de tomate,se mai lasa un sfert de ora,se adauga mararul si sarea,se inchide. Din aceasta cantitate ies cca 1250 gr de mancare,3 ...