Puncte Weight Watchers Pesto cu busuioc proaspat, Fontaine Sante
Denumire originală: Pesto Basilic frais
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pesto cu busuioc proaspat, Fontaine Sante" din categoria "Sosuri".
Puncte Weight Watchers | 13.8 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 53.3 g/100g | Carbohidraţi | 3.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 3.3 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: busuioc, pesto
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Pesto cu busuioc proaspat, Fontaine Sante"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Sosuri"
- Sos/dressing pentru salata, sos din branza cu mucegai sau branza Roquefort, comercial, obisnuit (13.7 puncte WW)
- Sos de maioneza 100% vegetal, Don Gustosso (13.7 puncte WW)
ulei (50%), apa, otet alimentar, zahar, sare iodata, mustar, amidon din porumb, praf de oua (0.5%),proteina din lapte, agentii de ingrosare (guma xantan, guma guar, E466), acidifiant (acid citric), conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de ... - Sos de maioneza, Hamker (13.6 puncte WW)
ulei vegetal 51%, apa 31,67%, otet 12,25%, mustar, sare, amidon de porumb modificat, proteina lactica, stabilizatori: guma de guar, guma de carruba, guma xantan; galbenus de ou 0,225%, arome naturale, indulcitor: zaharina, colorant: beta caroten - Sos Pesto alla genovese, Bella Parma (13.5 puncte WW)
- Sos Dressing de salata, Bruno (13.4 puncte WW)
sos de salata, tip frantuzesc
Alimente similare
- Busuioc, proaspat (0.2 puncte WW)
- Busuioc, uscat (4.6 puncte WW)
- Paste cu rosii si busuioc (5.5 puncte WW)
paste, rosii, busuioc, ulei de masline - Condimente, busuioc uscat (4.6 puncte WW)
- Sos de rosii cu busuioc si usturoi a la sherpika (1.2 puncte WW)
Ceapa si usturoiul se inmoaie in ulei pe foc, se adauga rosiile si o ceasca cu apa, se lasa sa fiarba la foc mic, partial acoperit, aproximativ 30 de minute, amestecandu-se din cand in cand. Se ...