Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni

Denumire originală: Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 1.6 /100ml Colesterol mg/100ml
Grăsimi 1.3 g/100ml Carbohidraţi 9.6 g/100ml
Grăsimi saturate g/100ml Fibre g/100ml
Grăsimi polinesaturate g/100ml Zaharuri g/100ml
Grăsimi mononesaturate g/100ml Proteine 6.5 g/100ml
Sodiu mg/100ml

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: supa, taitei, zarzavat

Informaţii/ingrediente

  • Pulpe de pui dezosate, Fragedo,Transavia  500 g.
  • Morcovi  100 g.
  • Patrunjel radacina  50 g.
  • Telina  100 g.
  • Ceapa  100 g.
  • Frunze de patrunjel  15 g.
  • Paste fainoase Stelline n. 27 Barilla  75 g.
  • Apa 2 litri
  • 2 buc.cub de gaina Knorr
  • Sare, piper, dupa gust

Descrierea producător/Mod de preparare

  • Pulpele de pui se curata de grasime si se taie cubulete.
  • Morcovii, patrunjelul si telina se taie julien.
  • Ceapa se toaca marunt.
  • Carnea se pune in apa si se lasa sa dea doua –trei clocote, timp in care se spumeaza supa.
  • Se adauga ceapa tocata, zarzavaturile taiate julien si cuburile Knorr.
  • Separat se fierb stellinele in apa cu sare 7 minute, se scurg si se trec prin jet de apa rece.
  • Se adauga la supa cand carnea si zarzavaturile sunt fierte.
  • Se adauga sare si piper cat este necesar.
  • Se stinge focul si se adauga patrunjelul verde.
  • Rezulta cca. 2 litri de supa.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Ciorba de fasole a la Mishutza (1.5 puncte WW)
  2. Ciorba taraneasca de manzat (1.5 puncte WW)
    Carnea se spala si se portioneaza. Legumele radacinoase, dupa curatire si spalare, se taie in triunghiuri. Ardeii, curatati si spalati, se taie in fasii, varza curatata se taie in careuri, iar ceapa se taie marunt. ...
  3. Ciorba de pui cu taitei (1.5 puncte WW)
  4. Ciorba de pui cu taitei By Ali_lumi (1.5 puncte WW)
    Aripioare de pui 507 gr cartofi 236 gr morcov 94gr fidea lata 60 gr bulion 40 gr leustean dupa gust delikt de legume.
  5. Ciorba de pui (leila87) (1.5 puncte WW)
    Ingredientele se fierb, la sfarsit se adauga oul batut si se mai fierbe cateva minute.  

Alimente similare

  • Supa crema de conopida a la buni (0.6 puncte WW)
    Se desface conopida buchetele. Se caleste ceapa tocata, morcovul razuit si cartoful taiat cubulete in ulei pana ceapa e moale. Se adauga usturoiul strivit, sare, piper si apa. Se fierbe totul la foc mediu cam 10 minute ...
  • Supa de zarzavat cu conopida (0.2 puncte WW)
    - Se curata ceapa, morcovii si telina. - Ceapa se toaca marunt, iar morcovii si telina se dau pe razatoare (mica sau mare, nu conteaza). Pot fi taiate si cubulete. - Mai intai se pune ceapa la ...
  • Supa de pui cu taitei IG mic, VAmedeea (1.9 puncte WW)
    - se pune carnea la fiert, se spumeaza - se adauga legumele - se adauga taiteii - se bate un ou proaspat bine - se ia de pe foc si se adauga patrunjel tocat
  • Supa de ciuperci cu taitei (0.5 puncte WW)
  • Supa de curcan cu taitei de casa (0.7 puncte WW)
    Se pune la fiert carnea de curcan (o aripa) in 3,5l apa, se spumeaza, dupa care se adauga zarzavatul si cuburile maggi. Dupa ce s-a fiert carnea se scoate din supa si se dezoseaza, carnea se pune din ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: