Puncte Weight Watchers Supa de peste, Carrefour
Denumire originală: Soupe de poissons
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de peste, Carrefour" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 1.2 g/100g | Carbohidraţi | 1.8 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.5 g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 6.1 g/100g | |
Sodiu | 300 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: peste, supa
Informaţii/ingrediente
apa, peste, crustacee, vin, legume
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Fasole in sos tomat, Heinz (0.9 puncte WW)
Se incalzeste intr-o cratita pe aragaz sau la microunde. - Fasole coapta in sos de tomate la conserva, Tesco (0.8 puncte WW)
- Mazare verde gatita, Mandy (0.8 puncte WW)
mazăre verde min. 41%, pastă de tomate 36-38%, apă, legume deshidratate (morcov, păstârnac, ceapă, ardei roşu, ţelină), zahăr, ulei vegetal, sare iodată, amidon de porumb, condimente naturale (boia dulce, patrunjel frunze, tarhon), conservanţi. - Supe de legume, Sainsbury's (0.7 puncte WW)
Turnam continutul conservei intr-o craticioara pe care o punem pe argaz cateva minute, iar apoi servim. - Supa crema de pui, Sainsbury's (0.7 puncte WW)
Turnam continutul conservei intr-o craticioara pe care o punem pe argaz cateva minute, iar apoi servim.
Alimente similare
- Ciorba de peste (0.3 puncte WW)
Se fierb toate legumele in apa, si se adauga condimentele dupa gust. - Plachie de peste (3.6 puncte WW)
Se taie pestele bucati de doua degete latime , se da prin faina si se prajeste pe ambele parti putin in ulei. Se scoate si se aseaza in tava. In uleiul ramas se calesc ceapa, ... - Bors peste (0.5 puncte WW)
- Peste de mare (1.8 puncte WW)
- Peste pescaresc (2.4 puncte WW)
750 g. file pangasius, 3 linguri ulei de masline, 2 cepe,2-3 catei usturoi, 1/4 lingurita cimbru pisat, 2-3 linguri bulion, 1 ½ pahar apa, un virf cutit zahar, condimente dupa gust. Preparare: Pestele proaspat sau dezghetat se ...