Puncte Weight Watchers Supliment proteine Isopure Zero Carb, Nature's Best
Denumire originală: Isopure Zero Carb
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Supliment proteine Isopure Zero Carb, Nature's Best" din categoria "Suplimente".
Puncte Weight Watchers | 7 /100g | Colesterol | 16.3 mg/100g | |
Grăsimi | 1.6 g/100g | Carbohidraţi | 0 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.8 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 81.9 g/100g | |
Sodiu | 557.3 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: supliment, proteine, supliment proteic
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Supliment proteine Isopure Zero Carb, Nature's Best"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Suplimente"
- Amestec pudra pentru bauturi Positrim, Amway Nutrilite (6.9 puncte WW)
Un plic se amesteca impreuna cu 250ml lapte. - Iarba de orz verde, Nikken (6.9 puncte WW)
Se amesteca 3-5g de pudra in 100-150 ml de apa rece sau suc si se bea imediat, de trei ori pe zi, inainte de masa. - Spirulina cu extract total de Catina, Hofigal (6.9 puncte WW)
- Baton proteic NiitroTech Hardcore cu ciocolata, MuscleTech (6.8 puncte WW)
- Shake cu aroma de fructe de padure, Cambridge (6.7 puncte WW)
Alimente similare
- Praf supliment de proteina, din lapte, Muscle Milk (8.8 puncte WW)
- Praf supliment de proteina, din lapte slab/light, Muscle Milk (8.5 puncte WW)
- Cheesecake low-carb (3.9 puncte WW)
Se amesteca bine toate ingredientele. Se tapeteaza o forma de copt. Se rastoarna compozitia si se da la cuptor. - Pizza low carb (2.5 puncte WW)
Ciupercile se spala bine, iar apoi se dau prin masina de tocat . La compozitia obtinuta se adauga 3 oua, sare si piper, dupa gust. Totul se amesteca foarte bine. Intr-o forma rotunda, tapetata cu hartie de copt, se ... - Inghetata low-carb by Tina (2.2 puncte WW)
Se amesteca, se lasa la congelator, se mai amesteca din cand in cand sa nu se formeze cristale de gheata.