Puncte Weight Watchers Tort cu glazura de ciocolata, Balconi
Denumire originală: Rührkuchen mit Kakaohaltiger Fettglasur
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tort cu glazura de ciocolata, Balconi" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 9.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 20.3 g/100g | Carbohidraţi | 51.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 4.9 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata, prajitura, tarta, glazura
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Tort cu glazura de ciocolata, Balconi"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Mini tort Desert cu ciocolata si tiramisu, Balconi (9.8 puncte WW)
- Prajitura, Buitoni (9.4 puncte WW)
- Tort de ciocolata cu umplutura crema de ciocolata (25%), acoperita cu ciocolata cu lapte (24%), cu decor, Milka Tender Schokolade (9.3 puncte WW)
- Blat de tort cu cacao, Boromir (9 puncte WW)
făină albă de grâu, zahăr, ou integral, grăsimi vegetale nehidrogenate, apă, albuş de ou, emulgator (apă, monogliceride ale acizilor graşi, sirop de sorbitol, propilen glicol, glicerol, aromă),cacao 3,4%, sirop de zahăr invertit (glucoză şi fructoză), ... - Blat de tort simplu, Boromir (8.8 puncte WW)
făină albă de grâu, zahăr, ou integral, grăsimi vegetale nehidrogenate, apă, albuş de ou, emulgator (apă, monogliceride ale acizilor graşi, sirop de sorbitol, propilen glicol, glicerol, aromă), sirop de zahăr invertit (glucoză şi fructoză), agent ...
Alimente similare
- Tort de arahide cu glazura de ciocolata (15.6 puncte WW)
- Tort de ciocolata (5.6 puncte WW)
- Tort cu crema de ciocolata (3.4 puncte WW)
Se face blatul, se pune in forma de tort si se coace. Pentru crema se amesteca toate ingredientele si se fierb, amestecand continuu. La primul clocot se ia de pe foc. Cand s-a mai racit se adauga ... - Tort de ciocolata si mandarine (6.5 puncte WW)
Punem la scurs mandarinele (daca folosim proaspete, le curatam de coaja si fiecare felie de pielita). Facem blatul. Batem untul (aflat la temperatura camerei) cu 100 g zahar si un praf de sare. Adaugam apoi coaja de ... - Prajitura, de ciocolata, preparata obisnuit cu glazura de ciocolata (8.1 puncte WW)