Puncte Weight Watchers Tortilla din faina de grau, Casa Fiesta
Denumire originală: Flour Tortillas
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tortilla din faina de grau, Casa Fiesta" din categoria "Alte alimente".
Puncte Weight Watchers | 7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 7 g/100g | Carbohidraţi | 54 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9 g/100g | |
Sodiu | 500 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: faina, tortilla, grau
Informaţii/ingrediente
Faina de grau, apa, ulei de palmier, stabilizatori (E 422, E 466, E 412), agenti de crestere (E 500, E 450), sare 0.5 %, acidifiant (E 296), emulsificator (E 471), dextroza, conservanti (E 282, E 202).
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Alte alimente"
- Filo Rollini cu spanac, branza mizithra, marar si ceapa, 7 Days (6.8 puncte WW)
- Placinta taraneasca rotunda cu branza, Eridanous (6.8 puncte WW)
- 6 Chicken Kievs (produs semipreparat, congelat), Iceland Food (6.7 puncte WW)
Chicken Kievs, produs semipreparat, congelat - Foi lasagna cu spanac, Barilla (6.6 puncte WW)
- Tortellini cu prosciutto crudo, Raviolificio Bertarini (6.6 puncte WW)
Se fierbe in apa cu multa sare, timp de 6-7 minute.
Alimente similare
- Faina de grau, alba, pentru mix de tortilla, imbogatita (9 puncte WW)
- Tortilla, gata pentru coacere sau prajire, din faina (6.3 puncte WW)
- Snackuri, chipsuri tortilla, cu aroma de nacho (cascaval), preparate cu faina imbogatita (11.3 puncte WW)
- Faina de grau, uz universal, din grau integral, uscat, macinat cu adaos de agenti de dospire si sare, imbogatita (6.6 puncte WW)
- Paine de casa 'Slabuta', din faina macerata (4.8 puncte WW)
Intr-un vas se pun: faina (410 gr), zaharul, laptele batut, apa calda (incalzita, ~50C) si uleiul de masline. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer/blender sau in masina de facut paine. Deasupra amestecului obtinut se presara restul ...