Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Turte cu ovaz si tarate grau a la lucy

Denumire originală: Turte cu ovaz si tarate grau

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Turte cu ovaz si tarate grau a la lucy" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 6.5 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 3.7 g/100g Carbohidraţi 61.6 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 11 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 4.5 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 13.2 g/100g
Sodiu 83.9 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: tarate, turta, turte, ovaz, grau

Informaţii/ingrediente

drojdie, faina de grau alba, fulgi de ovaz, tarate de grau si susan

Descrierea producător/Mod de preparare

se framanta si se coace in tigaie fara ulei

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Mamaliga, din porumb integral, uscat, macinat, cu adaos de agenti de dospire si sare, cernut, in amestec cu faina de grau, imbogatita, galben (6.4 puncte WW)
  2. Mamaliga, din porumb integral, uscat, macinat, cu adaos de agenti de dospire si sare, cernut, fara germeni, imbogatita, galben (6.4 puncte WW)
  3. Mamaliga, din porumb integral, uscat, macinat, cu adaos de agenti de dospire si sare, in amestec cu faina de grau, fara germeni, imbogatita, alb (6.4 puncte WW)
  4. Mamaliga, din porumb integral, uscat, macinat, cu adaos de agenti de dospire si sare, cernut, fara germeni, imbogatita, alb (6.4 puncte WW)
  5. Paine neagra de casa, la masina, a la sherpika (6.4 puncte WW)
    Se pun in masina de facut paine in ordinea specificata pentru tipul de masina pe care il aveti si se foloseste programul de paine rapida (1h 20min). Pofta buna!

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: