Puncte Weight Watchers Batoane de susan Susanita, Anglo-Dal
Denumire originală: Sesame Snaps
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Batoane de susan Susanita, Anglo-Dal" din categoria "Snack-uri".
Puncte Weight Watchers | 12.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 29.4 g/100g | Carbohidraţi | 49.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 12.2 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: baton, susa
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Batoane de susan Susanita, Anglo-Dal"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Snack-uri"
- Chipsuri Cascaval, Pringles (12.9 puncte WW)
- Baton cu iaurt si fistic, Stilla Natura (12.9 puncte WW)
- Chips cu bacon, Chio (12.9 puncte WW)
cartofi, ulei de floarea soarelui 35%, sare, arome naturale, lactoza, zahar, extract de drojdie, ceapa pudra, usturoi pudra, condimente, rosii pudra, bacon pudra 0,1%, acidifiant: acid citric, proteine din lapte - Covrigei cu mac, Pambac (12.9 puncte WW)
- Crantanele cu Cascaval, Fiesta (12.9 puncte WW)
amidon din cartof (45%), ulei de floarea soarelui, cartof pudra (21%), zer dulce pudra, cascaval pudra (0,3%), arome naturale, lapte praf integral, acid lactic, condimente
Alimente similare
- Batoane cereale Nana (10.2 puncte WW)
1 Incingeti cuptorul la foc potrivit - 150-160 grade 2 Pe focul aragazului, intr-o craticioara topim untul, mierea si zaharul la foc mic si le lasam sa fiarba incet 2-3 minute 3 se incorporeaza musli in amestecul ... - Batoane cu smochine uscate (5.1 puncte WW)
Lapte degresat 0,1 grasime, Almsana, 132ml Smochine uscate, 140g Faina integrala de grau, Sano Vita, 200g - - Batoane de cereale a la Carinush (10.9 puncte WW)
- Batoane de cereale (Mishutza) (10.5 puncte WW)
- Batoane cereale a la Magda (4.9 puncte WW)
Faina o adaug fara masura, pana ce iese un aluat (care nu seamana deloc cu aluatul de paine, ca e lipicios si are alta consistenta) care poate fi luat cu lingura uda si trecut cu ...