Puncte Weight Watchers Branza topita, Clever
Denumire originală: Branza topita Clever
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza topita, Clever" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 5.5 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 15 g/100g | Carbohidraţi | 5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 14 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza topita, branza clever
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza topita, Clever"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Branza topita feliata cu sunca, Delaco (5.4 puncte WW)
Ingrediente: branza 53%, apa, zer praf, proteine lactice, sunca 5% (carne de porc, sare, apa, condimente, conservant E250, zahar, agenti de ingrosare (E450, E407), antioxidant E301, potentiator de aroma E621), unt 2%, saruri de topire ... - Branza topita cascaval, Delaco (5.4 puncte WW)
- Branza topita emmentaler, Delaco (5.4 puncte WW)
- Branza topita light, Delaco (5.3 puncte WW)
- Branza topita degresata, marca 365 (5.3 puncte WW)
Alimente similare
- Branza topita (5.7 puncte WW)
Branza topita contine calciu, proteine si fosfor. Branza topita este bogata in grasimi saturate. - Branza topita de casa (4.4 puncte WW)
Bicarbonatul se amesteca cu branza si se lasa minim 2 ore, apoi se pune pe aburi impreuna cu untul pana se topeste si se omogenizeaza - Conopida gratinata cu branza topita (2.1 puncte WW)
Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, si cu condimentele Se aseaza intr-un vas Jena conopida fiarta, taiata bucatele Se pune amestecul de branza peste conopida Deasupra se aseaza casul sau telemeaua, in bucatele subtiri, ... - Salata verde cu ou si branza topita (3.1 puncte WW)
Se amesteca ingredientele. - Buseuri de spanac cu branza topita (2.2 puncte WW)
Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces. Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se ...