Puncte Weight Watchers Branza topita "Fitness", Hochland (2014)
Denumire originală: Branza topita "Fitness"
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza topita "Fitness", Hochland (2014)" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 4.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 13 g/100g | Carbohidraţi | 6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 13 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza topita "Fitness", Hochland (2014)"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Branza topita light 12%, Alphorn (4.7 puncte WW)
- Branza topita feliabila, Coliba Ciobanasului (4.6 puncte WW)
- Branza topita light 20% grasime, Hochalm (4.5 puncte WW)
60% branza, apa, lapte, praf degresat, praf de zer dulce, proteina din lapte, sare de topire - Branza topita light, Linessa (4.4 puncte WW)
- Branza topita light, Pinar (4.2 puncte WW)
Alimente similare
- Branza topita (5.7 puncte WW)
Branza topita contine calciu, proteine si fosfor. Branza topita este bogata in grasimi saturate. - Branza topita de casa (4.4 puncte WW)
Bicarbonatul se amesteca cu branza si se lasa minim 2 ore, apoi se pune pe aburi impreuna cu untul pana se topeste si se omogenizeaza - Salata verde cu ou si branza topita (3.1 puncte WW)
Se amesteca ingredientele. - Conopida gratinata cu branza topita (2.1 puncte WW)
Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, si cu condimentele Se aseaza intr-un vas Jena conopida fiarta, taiata bucatele Se pune amestecul de branza peste conopida Deasupra se aseaza casul sau telemeaua, in bucatele subtiri, ... - Buseuri de spanac cu branza topita (2.2 puncte WW)
Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces. Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se ...