Puncte Weight Watchers Branza topita cu smantana Kidiboo, Apetito
Denumire originală: Apetito Kidiboo
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza topita cu smantana Kidiboo, Apetito" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 31 g/100g | Carbohidraţi | 2.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza, smantana
Informaţii/ingrediente
Branza grasa de vaci, smantana acra(27%), apa, unt, proteine din lapte, lapte praf, saruri de topire
Calciu 128mg, Vit A 0,176mg
Descrierea producător/Mod de preparare
Produs obtinut prin topire
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Branza topita triunghiuri, Lindenhof (8.9 puncte WW)
- Specialitate de branza americana la caserola (8.7 puncte WW)
- Specialitate de branza americana pasteurizata, fara fosfat de disodiu (8.7 puncte WW)
- Crema de branza topita cu smantana, Hochland (8.7 puncte WW)
- Crema de branza topita cu sunca, Hochland (8.6 puncte WW)
Alimente similare
- Branza topita (5.7 puncte WW)
Branza topita contine calciu, proteine si fosfor. Branza topita este bogata in grasimi saturate. - Branza topita de casa (4.4 puncte WW)
Bicarbonatul se amesteca cu branza si se lasa minim 2 ore, apoi se pune pe aburi impreuna cu untul pana se topeste si se omogenizeaza - Conopida gratinata cu branza topita (2.1 puncte WW)
Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, si cu condimentele Se aseaza intr-un vas Jena conopida fiarta, taiata bucatele Se pune amestecul de branza peste conopida Deasupra se aseaza casul sau telemeaua, in bucatele subtiri, ... - Salata verde cu ou si branza topita (3.1 puncte WW)
Se amesteca ingredientele. - Buseuri de spanac cu branza topita (2.2 puncte WW)
Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces. Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se ...