Puncte Weight Watchers Branza topita (triunghiuri), 365
Denumire originală: Branza topita (triunghiuri)
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza topita (triunghiuri), 365" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 6.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 19.5 g/100g | Carbohidraţi | 7 g/100g | |
Grăsimi saturate | 14 g/100g | Fibre | 1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9 g/100g | |
Sodiu | 700 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza
Informaţii/ingrediente
lapte degresat reconstituit, branza 23,5%, unt, zer, saruri de topire (E452, E331, E450, E339), agenti de ingrosare (E407, E415, E410)
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Branza topita, Land (6.2 puncte WW)
- Branza topita, Prealpi (6.2 puncte WW)
- Branza Topita Felii Cheddar, President (6 puncte WW)
- Branza topita cu smantana, tartinabila, Hochland (6 puncte WW)
- Branza topita cu raci 17%, Fjällbrynt (5.8 puncte WW)
Alimente similare
- Branza topita (5.7 puncte WW)
Branza topita contine calciu, proteine si fosfor. Branza topita este bogata in grasimi saturate. - Branza topita de casa (4.4 puncte WW)
Bicarbonatul se amesteca cu branza si se lasa minim 2 ore, apoi se pune pe aburi impreuna cu untul pana se topeste si se omogenizeaza - Conopida gratinata cu branza topita (2.1 puncte WW)
Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, si cu condimentele Se aseaza intr-un vas Jena conopida fiarta, taiata bucatele Se pune amestecul de branza peste conopida Deasupra se aseaza casul sau telemeaua, in bucatele subtiri, ... - Salata verde cu ou si branza topita (3.1 puncte WW)
Se amesteca ingredientele. - Buseuri de spanac cu branza topita (2.2 puncte WW)
Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces. Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se ...