Puncte Weight Watchers Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne si grasime, neincalzit
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne si grasime, neincalzit" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 3.1 /100g | Colesterol | 57 mg/100g | |
Grăsimi | 5.75 g/100g | Carbohidraţi | 0.69 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.833 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.902 g/100g | Zaharuri | 1.18 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 2.513 g/100g | Proteine | 18.66 g/100g | |
Sodiu | 881 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne si grasime, neincalzit"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Muschi file (3.1 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca), jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit, fript (3.1 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, rasol (picior) anterior, ceafa, feliata, carne slaba (degresata), cruda (3.1 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, amestec (picior, spata, sold), carne slaba (degresata), cruda (3.1 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne degresata, incalzita, fripta (3.1 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne degresata, neincalzit (2.5 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne si grasime, incalzit, fript (3.1 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne macra, incalzita, fripta (2.8 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, feliat, cu os, carne si grasime, neincalzit (4.1 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat, cu os, carne si grasime, neincalzit (3.8 puncte WW)