Puncte Weight Watchers Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne macra, incalzita, fripta
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne macra, incalzita, fripta" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 2.8 /100g | Colesterol | 63 mg/100g | |
Grăsimi | 3.78 g/100g | Carbohidraţi | 0.41 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.493 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.286 g/100g | Zaharuri | 1.08 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.676 g/100g | Proteine | 22.56 g/100g | |
Sodiu | 986 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne macra, incalzita, fripta"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Prosciuto crudo light, Linessa (2.8 puncte WW)
- File de porc afumat, Caroli (2.8 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca, muschi, fara os, extra slab (degresat), neincalzit (2.8 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, spata, cotlet (feliat), fara os, carne slaba (degresata), crud (2.8 puncte WW)
- Carne de porc, tocata, 96% carne / 4% grasime, cruda (2.8 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne degresata, neincalzit (2.5 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne si grasime, neincalzit (3.1 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne si grasime, incalzit, fript (3.1 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, feliat, fara os, carne degresata, incalzita, prajita la cuptor (2.7 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne degresata, incalzita, fripta (3.1 puncte WW)