Puncte Weight Watchers Chiftele de cod ultracongelate, Camos
Denumire originală: Albondigas de bacalao
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Chiftele de cod ultracongelate, Camos" din categoria "Peste".
Puncte Weight Watchers | 1.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.7 g/100g | Carbohidraţi | 16.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 4.4 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: chiftele, cod
Informaţii/ingrediente
Cartofi, cod 17%, ou, usturoi, patrunjel
Descrierea producător/Mod de preparare
Se prajesc.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Peste"
- Ton in suc propriu, Delhaize (1.9 puncte WW)
ton 70%, apa 29%, sare - Stiuca inabusita (1.9 puncte WW)
- Salau inabusit (1.9 puncte WW)
- Raci de mare proaspeti (languste, homari) (1.9 puncte WW)
- Raci de mare gatiti (1.9 puncte WW)
Alimente similare
- Chiftele prajite (15.2 puncte WW)
- Chiftele fierte (2.3 puncte WW)
Se rad cartoful, ceapa si usturoiul. Se mixeaza toate ingredientele pana devin o pasta omogena. Se pune un vas cu 1l apa la foc. Cand clocoteste se adauga chiftelele. Se fierb cateva minute. Se pot servi cu orice sos. - Amestec chiftele (3.1 puncte WW)
Se toaca usturoiul, ceapa si mararul. Se mixeaza impreuna cu carnea tocata si ouale pana se obtine un amestec omogen. Se pot face chiftele care se coc in cuptor pe hartie de copt 45 minute la foc mic, ... - Chiftele soia (5.3 puncte WW)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Chiftele la cuptor (12.2 puncte WW)
Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt, oul, sare, piper, patrunjel verde. Se modeleaza dupa gust (bilute sau burger) si se da la cuptor cu putina apa.