Puncte Weight Watchers Bomboane de ciocolata cu lapte de pasare si cocktail de capsuni, E.Wedel
Denumire originală: Ptasie Mleczko koktajl truskawkowy
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Bomboane de ciocolata cu lapte de pasare si cocktail de capsuni, E.Wedel" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 10.7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 21.8 g/100g | Carbohidraţi | 59 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 2.9 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata, lapte, capsuni, bomboane, baton, bomboana
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Bomboane de ciocolata cu lapte de pasare si cocktail de capsuni, E.Wedel"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Bomboane Chokotoff, Poiana (10.7 puncte WW)
- Bomboane de pom, Tesco (10.7 puncte WW)
- Bomboane de ciocolata "Livada Moldovei" cu struguri in lichior, Bucuria (10.7 puncte WW)
- Bomboane cu lapte si crema de rom, Novatini (10.7 puncte WW)
- Bomboane asortate de ciocolata cu lapte umplute cu crema de rom, cacao, cappuccino Suchardine, Poiana (10.7 puncte WW)
Alimente similare
- Cocktail cu urda si capsuni (2.1 puncte WW)
Se pun toate incredientele in blender si se mixeaza. Se lasa la frigider cel putin o ora inainte de sevire. - Inghetata light, necongelata, amestecata cu bomboane de ciocolata cu lapte (4.1 puncte WW)
- Lapte de pasare (5.1 puncte WW)
- Lapte de pasare by Tina (2.1 puncte WW)
Reteta este inspirata de Riss, cu diferenta ca laptele este semidegresat si sunt oua mai multe. 1.Se bat albusrile spuma tare cu indulcitorul 2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul ... - Lapte de pasare by Riss (1.7 puncte WW)
1.Se bat albusrile spuma tare cu 7 pastile de zaharina maruntite. 2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul mic si incepem sa formam bulgarasii din albusuri cu lingura uda. Dupa ...