Puncte Weight Watchers Bomboane de ciocolata cu lapte de pasare si mousse de cacao, E.Wedel
Denumire originală: Ptasie Mleczko mus kakaowy
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Bomboane de ciocolata cu lapte de pasare si mousse de cacao, E.Wedel" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 10.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 20.6 g/100g | Carbohidraţi | 56.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 4.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata, lapte, cacao, bomboane, mousse
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Bomboane de ciocolata cu lapte de pasare si mousse de cacao, E.Wedel"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Torroncini cranberries, Roshen (10.4 puncte WW)
- Caramele invelite in ciocolata, Milka Toffee Classic (10.4 puncte WW)
- Caramele cu alune invelite in ciocolata, Milka Toffee Haselnuss (10.4 puncte WW)
- Bomboane cu crema de capsuni si frisca (44%), Novatini (10.3 puncte WW)
- Bomboane de ciocolata cu crema de brandy si cirese, Laroshell (10.3 puncte WW)
Alimente similare
- Inghetata light, necongelata, amestecata cu bomboane de ciocolata cu lapte (4.1 puncte WW)
- Lapte de pasare (5.1 puncte WW)
- Lapte de pasare by Tina (2.1 puncte WW)
Reteta este inspirata de Riss, cu diferenta ca laptele este semidegresat si sunt oua mai multe. 1.Se bat albusrile spuma tare cu indulcitorul 2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul ... - Lapte de pasare by Riss (1.7 puncte WW)
1.Se bat albusrile spuma tare cu 7 pastile de zaharina maruntite. 2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul mic si incepem sa formam bulgarasii din albusuri cu lingura uda. Dupa ... - Mousse ciocolata, Montignac (12.5 puncte WW)
Se topeste ciocolata la bain-marie, galbenusurile se bat separat de albusuri, albusurile se bat spuma. Dupa ce s-a topit ciocolata se amesteca cu galbenusurile si apoi rapid si cu albusurile deoarece dupa amestecul cu galbenusurile ciocolata ...