Puncte Weight Watchers Ciocolata Dietetica cu lapte si fructoza, Milka
Denumire originală: Milka Diat Alpenmilch
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata Dietetica cu lapte si fructoza, Milka" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 11.8 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 31 g/100g | Carbohidraţi | 43.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 18 g/100g | Fibre | 15.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 42 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 6.7 g/100g | |
Sodiu | 140 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata, ciocolata milka, milka, ciocolata dietetica, milka diet
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: fructoza, unt de cacao, inulina, lapte praf degresat, masa de cacao, grasime dinlapte, zer praf, pasta de alune, emulgator (lecitina din soia), arome, sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Ciocolata dietetica cu lapte din Alpi si fructoza 13% ca inlocuitor de zahar si inulina 13% ca fibre pentru regimul diabetic
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Ciocolata cu stafide si alune Dairy Milk, Cadbury (11.7 puncte WW)
- Ciocolata cu stafide si alune, Alpen Gold (11.7 puncte WW)
- Ciocolata cu lapte cu fulgi de cereale crocante si afine, E. Wedel (11.7 puncte WW)
- Ciocolata lapte cu nuca de cocos si cereale, Bumbada (11.7 puncte WW)
- Ciocolata pentru prajituri, Postres (11.7 puncte WW)
Alimente similare
- Desert cu interior pufos de lapte, Milka (10.2 puncte WW)
- Fructoza (8 puncte WW)
- Pancakes cu fructoza (4 puncte WW)
Mod de preparare: Intr-un vas se pun ouale, faina, praful de copt, fructoza, laptele, esenta de vanilie si se bat cu mixerul, pana compozitia devina omogena. Am folosit tigaie de teflon ca sa nu fie nevoie ... - Biscuit cu crema de lapte, stafide si alune, acoperite in ciocolata cu lapte (12.5 puncte WW)
- Clatita cu seminte de in si fructoza (8 puncte WW)
Mod de preparare: Am macinat semintele de in. Le-am amestecat cu oul batut bine, fructoza si esenta de vanilie. Se prajeste fara ulei intr-o tigaie incinsa pe ambele parti.