Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Ciorbita de dovleac, Andrada

Denumire originală: Ciorbita de dovleac

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorbita de dovleac, Andrada" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 0.9 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 2.6 g/100g Carbohidraţi 2.7 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 0.3 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 0.6 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: dovleac, supa, ciorba

Informaţii/ingrediente

  • dovleac 500 g
  • ceapa 60  
  • morcov 75
  • patrunjel 10 g
  • telina 50 g 
  • unt 65% 50 g
  • iaurt danone 4% grasime 140 g
  • lapte mili 1.5% grasime-30 ml

Descrierea producător/Mod de preparare

  • Curata dovleacul si taie-l in bucati mici, cat boabele de fasole mare.
  •  Pune dovleacul, untul si sarea pe o bucata mare de folie de aluminiu. 
  • Impacheteaza si pune pachetul intr-o tava in coptor, bine incins in prealabil, la foc potrivit, pentru vreo 30 de minute. 
  • In timplu acesta curata si toaca marunt celelalte zarzavaturi. Pune-le intr-un vas incapator, cu o lingura de ulei si caleste-le cateva minute. Pune un praf de sare si amesteca bine. Lasa legumele pe foc circa cinci minute. 
  • Stinge totul cu un litru si jumatate de apa. Lasa sa fiarba, la foc moale pentru alte 15 minute. 
  • Adauga tot continutul pachetului din cuptor, respectiv dovleacul copt si sucul lasat.
  •  Acopera si continua sa fierbi totul pentru alte 20-25 de minute. Potriveste de sare. 
  • Adauga verdeata si da deoparte. 
  • Drege ciorbita de dovleac cu iaurt (batut inainte bine cu o lingura de lapte)
  •  Serveste ciorbita de dovleac calduta, ca sa simti din plin toata aroma

Pofta buna:)!

Reteta preluata de la Otilia Ignat:)!

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Supa crema de ciuperci a la Extasssy (0.9 puncte WW)
    INGREDIENTE: 300 g ciuperci un morcov un ardei gras o ceapa 2 linguri faina 330 g iaurt degresat 2 lingurite ulei de masline piper sare PREPARARE: Intr-o cratita cu apa se pun la fiert ciupercile, morcovul si ceapa Cand s-au inmuiat legumele se scot si se piseaza ...
  2. Ciorba de pulpe de pui (0.9 puncte WW)
    pulpe pui dezosate ceapa zarzavat (patrunjel, morcov, telina radacina, gogosari) bulion cartofi paste fainoase apa bors tarate
  3. Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela (0.9 puncte WW)
    Se clocoteste apa si se pune fasolea la fiert. Dupa 20 minute se arunca apa in care a fiert si se pune alta apa care a fost clocotota inainte. Cand bobul de fasole s-a crapat ...
  4. Ciorba burta a la Emili (0.9 puncte WW)
    Burta se fierbe se taie fideluta,in alta oala se pune uleiul cu ceapa la calit se adauga legumele date prin razatoare se pune apa si se adauga burta taiata cand este gata se bat 2 ...
  5. Ciorba de aripioare de pui (0.9 puncte WW)
    Aripioare de pui, fara os, 750gFidea, Monte Banato, 105gCartofi, 645gCeapa, 215gAmestec de legume pentru Bors Romanesc, Casa Taraneasca, 100gStevie, cruda, 50gCeapa verde, 30gLeustean, 15g

Alimente similare

  • Ciorbita de primavara 1, Andrada (0.4 puncte WW)
    Preparare: Se toaca ceapa, morcovul si patrunjelui, se distuie in putin ulei si apoi se acopera cu apa(cam 3,5 litri). Dupa ce a fiert cam 20 de minute se adauga dragaveiul (stevia) tocat marunt, bulionul,condimente dupa gust ...
  • Ciorbita de dovlecei, Andrada (0.4 puncte WW)
    Se pune apa la fierte,se adauga legumele taiate cubulete: morcov, ceapa, telina si ardeii; cand sunt aproape fierti morcovii se adauga si dovleceii taiati cubulete cu coaja. Se adauga condimentele si se lasa sa fiarba legumele. Se ...
  • Ciorbita din mix de legume Gradena, Andrada (0.4 puncte WW)
    Se caleste ceapa si ardeiul in ulei se adauga apa si se lasa sa fiarba adaugam si legumele congelate si dovleceii adaugam pasta de tomate,condimentele si lasam sa fiarba facem un amestec din oua,zeama de lamaie si bors si ...
  • Ciorbita de dovlecei cu piept de pui, Andrada (0.8 puncte WW)
    Se fierbe carnea de pui,se ia spuma si se scoate in sita sa se raceasca sa o putem taia;adaugam ceapa, morcovii, pastarnacul si ardeii taiate in prealabil dupa plac; taiem si carnea fiarta si o ...
  • Ciorbita de perisoare din carne de porc, Andrada (1.2 puncte WW)
    Se pune apa la fiert,se adauga ceapa,morcov,pastarnac,telina si ardeiul taiate cubulete.  Se face amestecul pentru perisoare din carne,1 ou,1 lingura faina,2 fire de ceapa verde,putina verdeata,sare,piper si soia. Cand sunt aproape gata fierte legumele care le-am pus ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: