Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Ciuperci la wok

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Ciuperci la wok

Denumire originală: Ciuperci la wok

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciuperci la wok" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 0.7 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 2.1 g/100g Carbohidraţi 7.3 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 2.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 3.5 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 3 g/100g
Sodiu 321 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: ciuperci

Informaţii/ingrediente

  • Rozmarin, uscat, 5g
  • Ardei rosu iute, 5g
  • Ulei de masline, 14ml
  • Ceapa rosie, 100g
  • Vinete, crud, 235g
  • Ciuperci, (champignon) albe, crude, 600g
  • Ardei capia, 300g
  • Sare de/pentru masa, 7g

Descrierea producător/Mod de preparare

se pun toate legumele si condimentele la wok. se lasa aprox 15-20 min.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Fasole verde cu usturoi (0.7 puncte WW)
    Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ...
  2. Varza calita cu kaiser (0.7 puncte WW)
  3. Mancare de conopida cu rosii a la Anqutz (0.7 puncte WW)
    Mod de preparare: Rupeti conopida in buchetele, spalati-o bine si puneti-o la fiert in apa cu sare. In timp ce se scurge conopida, curatati ceapa, tocati-o marunt, caliti-o in ulei si stingeti cu rosiile feliate. Adaugati ...
  4. Legume inabusite (0.7 puncte WW)
    se inabusesc toate sub capac circa 15 minute
  5. Ghiveci de legume (Musi25) (0.7 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: