Puncte Weight Watchers Desert tiramisu, Bancetto
Denumire originală: Dessert Tiramisu
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Desert tiramisu, Bancetto" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 6.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 10.7 g/100g | Carbohidraţi | 33.1 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 4.7 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: tiramisu, desert
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Desert tiramisu, Bancetto"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Banana pane cu inghetata (6 puncte WW)
- Crema desert de lapte cu gust de ciocolata alba, Nestle (5.3 puncte WW)
- Lapte de pasare (5.1 puncte WW)
- Deserturi congelate, inghetata in miniatura, fara zahar adaugat, Klondike Slim-a-Bear (4.7 puncte WW)
- Desert ben 10 - lapte frisca si ciocolata, Nestle (4.6 puncte WW)
Alimente similare
- Mancare pentru copii, desert, desert de fructe, fara adaos de vitamina C (acid ascorbic), piure/pasat (1.1 puncte WW)
- Mancare pentru copii, desert, desert de fructe, fara adaos de vitamina C (acid ascorbic), Junior (pentru copii de la 4 ani in sus) (1.1 puncte WW)
- Tiramisu a la Extasssy (4.9 puncte WW)
PREPARARE: Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi peste ele se adauga branza si albusurile batute spuma Piscuturile inmuiate in cafea se aseaza pe fundul unei tave dreptunghiulare Peste piscoturi se toarna jumatate din crema obtinuta, apoi un nou ... - Tiramisu racoritor (5.4 puncte WW)
crema: se amesteca branza de vaci, iaurtul, fructoza si 50 g de zahar (le-am amestecat cu blenderul pentru omogenizare mai buna), smantana se bate pana capata consistenta de frisca si se amesteca cu crema de ... - Tiramisu hipoglucidic (5.8 puncte WW)
Pentru piscoturi se freaza fructoza cu 3 galbenusuri, faina si taratele. Se bat albusurile spuma si se amesteca incet cu restul. Compozitia se toarna pe hartie de copt intr-un strat de cca 2-3cm. Compozitia creste la ...