Puncte Weight Watchers Faina (Amestec de fainuri pentru paine/brutarie), Slabesti Mancand
Denumire originală: Amestec de fainuri pentru paine
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Faina (Amestec de fainuri pentru paine/brutarie), Slabesti Mancand" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 6.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 6 g/100g | Carbohidraţi | 42.2 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 16.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 25.9 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Faina (Amestec de fainuri pentru paine/brutarie), Slabesti Mancand"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Faina de hrisca, din bob integral (6.2 puncte WW)
- Faina de orz (6.2 puncte WW)
- Faina de spelta, Aurora (6.2 puncte WW)
fier - 3.2 mg zinc - 2.8 mg magneziu - 114 mg vitamin b1 - 0,4 mg acid folic - 50 microg acid pantothenic - 1,2 mg - Faina de grau Bio, Delhaize (6.2 puncte WW)
Agricultura biologica - Faina de grau, integrala (6.1 puncte WW)
Alimente similare
- Taitei din faina "Slabesti Mancand", IG mic (6.3 puncte WW)
Se maesteca bine oul si faina, se intinde o foaie cat mai subtire, se taie taiteii in modul dorit si se lasa la uscat pe hartie. Se pastreaza in punga sau cutie de hartie/ carton. - Clatite glucidice cu faina slabesti mancand (3 puncte WW)
Se amesteca ingredientele. Se prajesc in tigaie. - Aluat Pizza din faina "Slabesti Mancand", IG mic (5.9 puncte WW)
Se dizolva drojdia uscata in apa calduta si fructoza si se lasa timp de 20 de minute. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Se pune faina intr-un bol, se pun ouale si amestecul de drojdie Se amesteca bine, ... - Paine Slabesti Mancand a la Uca (4 puncte WW)
Toate ingredientele se baga la masina de paine - Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine, produse de brutarie si ca adaos in alte tipuri de faina, pentru a creste proteinele (5.9 puncte WW)