Puncte Weight Watchers Fette Biscottate Fibrextra Integrale, Misura
Denumire originală: Fette biscottate Fibrextra Integrale
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Fette Biscottate Fibrextra Integrale, Misura" din categoria "Paine".
Puncte Weight Watchers | 7.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 4.6 g/100g | Carbohidraţi | 66.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.7 g/100g | Fibre | 10 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 13 g/100g | |
Sodiu | 50 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Informaţii/ingrediente
Fibrextra 99% (98,4% Total făină de grâu *, grâu 1,6% fibre solubile), drojdie, zahăr, ulei vegetal, sare, făină de malţ de cereale, făină de agent de tratare: acid L-acid ascorbic.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"
- Chifla alba, Ibis (7.2 puncte WW)
- Paine, cu banane, facuta dupa reteta, cu margarina (7.2 puncte WW)
- Freselle (paine prajita) (7.2 puncte WW)
fresellele sunt felii rotunde de paine dospita, coapta in cuptor de lemne, apoi uscata, tip pesmet. Nu are niciun fel de grasimi - Pesmeti cu tarate (7.2 puncte WW)
faina de grau calitatea 2, apa, tarite de griu, ulei de floarea soarelui, sare, drojdie. - Melba Toast Original, Meulen (7.2 puncte WW)
Alimente similare
- Crackers cu cereale, Misura (8.6 puncte WW)
faina din cereale(grau, ovaz, orz, secara, porumb,orez), faina din tarat de grau, seminte de in de susan, etc. - Paste integrale cu legume (2.4 puncte WW)
Se fierb pastele in apa cu puitina sare. Separat se pun dovleceii taiati fasii in 1/2 de cantitate de ulei de masline incins, se lasa 5 min, apoi se adauga rosiile taiate in patru, se adauga ... - Paste integrale fierte (2.2 puncte WW)
- Clatite integrale, by Sunshine (3.9 puncte WW)
- 2 oua - 112 gr faina integrala - 24 gr tarate fine - 115 ml lapte integral - 265 ml apa - 1 esenta vanilie - indulcitor - Paste integrale de secara Trixy (9.3 puncte WW)
se pune un ou la 100 gr de faina de secara si un praf de sare se amesteca pana se omogenizeaza si devine un aluat mai rae si elastic , apoi se face o foaie ...