Puncte Weight Watchers Grau, tare, deschis la culoare, opac, cu continut mediu de proteine in substanta uscata, specific zonelor temperate, folosit pentru paine si bere
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Grau, tare, deschis la culoare, opac, cu continut mediu de proteine in substanta uscata, specific zonelor temperate, folosit pentru paine si bere" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 6.2 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 1.71 g/100g | Carbohidraţi | 75.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.277 g/100g | Fibre | 12.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.75 g/100g | Zaharuri | 0.41 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.203 g/100g | Proteine | 11.31 g/100g | |
Sodiu | 2 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: grau, continut, tare, culoare, deschis, opac
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Grau, tare, deschis la culoare, opac, cu continut mediu de proteine in substanta uscata, specific zonelor temperate, folosit pentru paine si bere"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Grau (6.2 puncte WW)
- Fulgi de grau, Sano Vita (6.2 puncte WW)
- Grau, moale, cu continut foarte scazut de proteine, specific zonelor temperate umede, folosit pentru placinte si produse de patiserie (6.2 puncte WW)
- Spelta, cruda/negatita (6.2 puncte WW)
- Fulgi de grau, Carrefour (6.2 puncte WW)
Alimente similare
- Grau, moale, cu continut foarte scazut de proteine, specific zonelor temperate umede, folosit pentru placinte si produse de patiserie (6.2 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine si produse de brutarie (5.9 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine, produse de brutarie si ca adaos in alte tipuri de faina, pentru a creste proteinele (5.9 puncte WW)
- Grau, foarte tare, translucid, cu boabe de culoare deschisa, folosit la obtinerea fainii de gris pentru paste (7 puncte WW)
- Grau, moale, cu continut scazut de proteine, folosit la prajituri, placinte, biscuiti si briose (6 puncte WW)