Puncte Weight Watchers Grau, foarte tare, translucid, cu boabe de culoare deschisa, folosit la obtinerea fainii de gris pentru paste
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Grau, foarte tare, translucid, cu boabe de culoare deschisa, folosit la obtinerea fainii de gris pentru paste" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 7 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 2.47 g/100g | Carbohidraţi | 71.13 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.454 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.978 g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.344 g/100g | Proteine | 13.68 g/100g | |
Sodiu | 2 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: boabe, grau, tare, translucid, culoare, deschisa
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Grau, foarte tare, translucid, cu boabe de culoare deschisa, folosit la obtinerea fainii de gris pentru paste"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Gris de grau, Titan (6.9 puncte WW)
- Orez integral cu bob lung, prefiert si orez salbatic, Real Quality (6.9 puncte WW)
- Fulgi de orz, Sanovita (6.9 puncte WW)
Bogat in proteine, vitamine, minerale si enzime, fulgii de orz sunt eficienti in functionarea organismului fiind foarte digerabili, pastrand nealterate proprietatile terapeutice ale boabelor de orz. Conţinutul orzului este un procent în celuloză de 8-15 ... - Triticale (hibrid intre secara si grau) (6.9 puncte WW)
- Fulgi de porumb, integral, albastru (Harina de Maiz Morado) (6.9 puncte WW)
Alimente similare
- Grau, tare, deschis la culoare, opac, cu continut mediu de proteine in substanta uscata, specific zonelor temperate, folosit pentru paine si bere (6.2 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine, produse de brutarie si ca adaos in alte tipuri de faina, pentru a creste proteinele (5.9 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine si produse de brutarie (5.9 puncte WW)
- Grau, moale, cu continut foarte scazut de proteine, specific zonelor temperate umede, folosit pentru placinte si produse de patiserie (6.2 puncte WW)
- Faina de secara, alba/deschisa la culoare (6.4 puncte WW)