Puncte Weight Watchers Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine si produse de brutarie
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine si produse de brutarie" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 5.9 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 1.92 g/100g | Carbohidraţi | 68.03 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.314 g/100g | Fibre | 12.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.765 g/100g | Zaharuri | 0.41 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.303 g/100g | Proteine | 15.4 g/100g | |
Sodiu | 2 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: proteine, grau, continut, tare, maroniu, ridicat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine si produse de brutarie"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Fulgi de secara, Solaris (5.8 puncte WW)
- Fulgi de grau si secara Granovit, Solaris (5.7 puncte WW)
- Fulgi de grau, Noe (5.7 puncte WW)
- Fulgi de secara, Agapy (5.7 puncte WW)
- Fulgi de grau bio, Solaris (5.6 puncte WW)
Alimente similare
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine, produse de brutarie si ca adaos in alte tipuri de faina, pentru a creste proteinele (5.9 puncte WW)
- Grau, tare, deschis la culoare, opac, cu continut mediu de proteine in substanta uscata, specific zonelor temperate, folosit pentru paine si bere (6.2 puncte WW)
- Grau, moale, cu continut foarte scazut de proteine, specific zonelor temperate umede, folosit pentru placinte si produse de patiserie (6.2 puncte WW)
- Grau, moale, cu continut scazut de proteine, folosit la prajituri, placinte, biscuiti si briose (6 puncte WW)
- Grau, foarte tare, translucid, cu boabe de culoare deschisa, folosit la obtinerea fainii de gris pentru paste (7 puncte WW)