Puncte Weight Watchers Iaurt de baut dietetic 0% grasime, Danone
Denumire originală: Iaurt de baut dietetic 0% grasime
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Iaurt de baut dietetic 0% grasime, Danone" din categoria "Lactate".
Puncte Weight Watchers | 0.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.1 g/100g | Carbohidraţi | 3.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 3.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 3.5 g/100g | |
Sodiu | 100 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Informaţii/ingrediente
Lapte pasteurizat degresat, proteine din lapte, fermenti selectionati de iaurt.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Lactate"
- Iaurt de baut 0.2% grasime, Corpos Danone (0.5 puncte WW)
- Iaurt bifidus 0% grasimi cu prune, Hacendado (0.5 puncte WW)
120 mg calciu pe 100 g - Iaurt de baut 0% grasime cu ananas, Hacendado (0.5 puncte WW)
- Iaurt Activia degresat 0.1% grasime, Danone (0.5 puncte WW)
- Iaurt de baut cu bifidus, musli si fibre fara zahar, Hacendado (0.5 puncte WW)
Alimente similare
- Tort dietetic din iaurt cu fructe (1.8 puncte WW)
Se pune gelatina la inmuiat in jumatate de pahar cu apa (125 ml apa) timp de 10 minute Se amesteca iaurturile Se pune gelatina pe foc pana se dizolva si devine lichida. Dupa ce este calduta se ... - Iaurt de baut cu banane, caise si piersici (1.6 puncte WW)
- Iaurt de baut cu struguri si grau germinat, Cloudee (1.1 puncte WW)
- Desert dietetic cu iaurt, capsuni si fulgi de cocos (0.9 puncte WW)
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharina. Se zdrobesc capsunile si se incorporeaza cu iaurtul. Se adauga fulgii de cocos. La sfarsit se adauga gelatina preparata conform informatiilor de pe plic. Se da la rece pana se incheaga bine. Pofta ... - Desert dietetic cu iaurt, gelatina si cacao a la Anqutz (0.8 puncte WW)
se bat albusurile spuma. se prepara gelatina conform instructiunilor se amesteca iaurtul cu cacaoa si cu indulcitorul, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma si gelatina preparata si se da la rece