Puncte Weight Watchers Lipie hipoglucidica, Pambac
Denumire originală: Lipie hipoglucidica
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Lipie hipoglucidica, Pambac" din categoria "Paine".
Puncte Weight Watchers | 4.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 3 g/100g | Carbohidraţi | 38.2 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 6.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 17.6 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: lipie, lipia
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Lipie hipoglucidica, Pambac"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"
- Paine integrala, Roberto (4.4 puncte WW)
- Paine neagra ambalata (4.4 puncte WW)
- Paine cu secara si faina de soia, Savoria (4.4 puncte WW)
- Paine Toast Integrala, PanPiuma (4.4 puncte WW)
Faina integrala- 64%, apa, ulei de masline - 3%, faina de cereale, sare si drojdie - Paine hipoglucidica feliata, Vel Pitar (4.4 puncte WW)
Faina neagra de grau ( 33%), apa, tarate de grau (20%), gluten de grau, grasimi vegetale hidrogenate, drojdie, sare iodata, conservanti ( acid sorbic), otet alimentar. Contine: gluten.
Alimente similare
- Ciorba de somn hipoglucidica (0.9 puncte WW)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba de loboda hipoglucidica (0.4 puncte WW)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ... - Lipie (4.8 puncte WW)
- Lipie graham (4.8 puncte WW)
faina dietetica, drojdie, sare iodata - Lipie din tarate (Dukan) (4.8 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele se lasa 5 minute sa se odihneasca. Se unge o tigaie de teflon cu putin servetel imbibat in ulei, se incinge si se prajeste amestecul de mai sus.